Spangesekade 80B, 3027 Rotterdam

Deel deze woning

Snelle info

Aantal slaapkamers: 3 Aantal badkamers: 1 Aantal verdiepingen: 8 Inhoud in m³: 102 m²
Bouwjaar: 2009 Status: Soort: Energielabel: A

Omschrijving

Te huur prachtig penthouse met groot dakterras, 4 kamer woning van circa 102 m² met spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Gelegen op de 8e verdieping met fenomenaal uitzicht, pal langs de Schie met bijbehorende eigen parkeerplaats in de onderliggende garage.

Volledig gemeubileerd en als u erg gehecht bent aan rust en privacy is dit een ideale plek om te wonen. Hoogwaardig afgewerkt en met veel smaak ingericht.

Op de Spangesekade woont u op korte afstand van alle voorzieningen die het hart van Rotterdam te bieden heeft. De nabij gelegen tram- en bushalte en de metrostations Marconieplein en Delfshaven zorgen voor vlotte verbindingen. Daarnaast ligt de A20 ring Noord vlakbij en rijdt u zo de snelweg op.

Globale indeling:

Entreehal en parkeergarage:

Stijlvolle gemeenschappelijke entreehal op de begane grond met postkasten, liften en trappenhuis. In de verdiepte parkeergarage bevinden zich de parkeerplaatsen en fietsenstalling.

8e verdieping:

Woonkamer:

De riante, en door de vele ramen, lichte en zonnige woonkamer van 7,8 x 5,2m heeft wijds uitzicht over de Schie en de skyline van Rotterdam door middel van overhoekse aluminium schuifdeuren.

Dakterras:

De schuifdeuren geven tevens toegang tot het riante dakterras, dat net zoals de woonkamer wijds uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam. Het dakterras is volledig voorzien van een houten dek en loopt door tot de volledige diepte van het

appartement en geeft daarmee bijna 360 graden zicht op de omgeving.

Keuken:

Moderne, luxe open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, spoelbak, oven, afwasmachine, koelkast en afzuigkap.

Badkamer:
Moderne badkamer met douche met thermostaatkraan en breed wastafelmeubel met mengkraan.

Slaapkamers:

Hoofdslaapkamer van ca. 5,0 x 3,0m met prachtige overhoekse ramen met uitzicht op havens en Schiedam.

Slaapkamer 2 van ca. 5,0 x 2,5m

Slaapkamer 3 van ca. 4,4 x 2,2m.

Vloer:

Het gehele appartement is voorzien van een comfortabele en fraaie Senso gietvloer.

Huurcondities:

– Huurtermijn: minimaal een jaar;

– Huurtermijn: maximaal twee jaar;

– Huuringang: per direct beschikbaar;

– Nutsvoorzieningen: de kosten van gas, water en elektriciteitsverbruik etc. zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf te worden verrekend;

– Waarborgsom: in overleg, minimaal 1 maand;

– Huisdieren en roken niet toegestaan;

– De prijs is inclusief parkeerplaats in de parkeergarage (verplichte afname);

Bekijk op de kaart